De Dam 6, Leek
info@uwslijterstiekema.nl
0594745602
Gratis bezorgd in Leek en omstreken

CULINAIRE WIJNWANDELING GROOT SUCCES

De eerste editie van de Culinaire Wijnwandeling in Leek op zondag 17 maart is mede door het mooie zonnige weer een groot succes geworden. Een kleine 50 personen verzamelden zich om 12.00 uur bij Uw Slijter Stiekema, waar ze onder het genot van een glas bubbels een korte uitleg kregen. Daarna vertrokken de groepen in het heerlijke lenteweer naar de verschillende horecagelegenheden (De Postwagen, Eetcafé Cliché, Grand Café Borg Nienoord, Pannenkoekenburght Nienoord en Vandaag). Overal kregen de wandelaars een heerlijk gerechtje geserveerd met een bijpassende wijn.

“Gezien de zeer positieve reacties zal de Culinaire Wijnwandeling zeker een vervolg krijgen” aldus Han Stiekema. “Volgende week weer” grapte een groep wandelaars.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegKeer terug naar winkel